Nordic Quantum Healing

 

Quantiahoito eli Quantia Nordic Quantum Healing on korkeavärähteinen ja voimakas kvanttifyysinen hoito. Tämän avulla pääsemme korkeampaan tietoisuuden tilaan, nollatilaan. Paraneminen, se mille annetaan huomiota, on nollatilan ja tiedostamisen sivuvaikutus. 

Hoito voidaan tehdä seisten, istuen, hoitopöydällä tai kaukohoitona. Moni haluaa hoidon tapahtuvan hoitopöydällä lepoasennossa peiteltynä lämpimiin peitteisiin mutta istuenkin voin tehdä hoidon. Hoito edellyttää sinulta tiedostamista ja huomiota siihen asiaan johon tarvitset apua, tämän jälkeen kuulostele kehoasi ja mieltäsi. Salli avun tulla luoksesi. Mieleen tulevat ajatukset ja tunteet sekä kehossa tapahtuvat tuntemukset ovat normaaleja. Lopputulosta ei tarvitse miettiä, hoidon "tekeytyminen" saattaa kestää kolmekin päivää ja on aina asiakkaan valinta, millaiseen muutokseen hän on valmis.

Kouluttajanani toimi Porvoossa Quantian kehittäjä Carola Roselt.

www.quantia.fi

Tervetuloa kokeilemaan hoitomuotoa, jossa toimitaan tietoisuuden tasolla ja jossa hoidetaan energioita ja energiajärjestelmää Sinut hyväksyen ja myötätuntoisesti. Yhdessä luomme tilan jossa voi tapahtua syviäkin muutoksia.