ISR- lantion vapautus:

Hoito vaikuttaa jänteisiin ja nivelsiteisiin, mikä voi selkeästi vähentää kipuja, jäykkyyttä ja lantion alueen virheasentoja. 

ASR- hartian vapautus:

Tässä hoidossa keskitytään niska-hartiaseudun lihaksiin, jänteisiin ja niveliin esim. olkapään, käsien ja hartioiden kiputiloihin. 

FR- jalkojen vapautus:

Käytetään usein yhdistettynä muihin hoitoihin, vapauttaa verenkierto-,lihas- ja hermojärjestelmien tukkeumia. 

SSR- itsesabotointi vapautus:

Hoidossa voidaan tavoittaa käyttäytymismalleja jotka vaikeuttavat elämää ja estävät meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Käsittely sopii myös niille, joilla on alaselän vaivoja.

Käden vapautus:

Hoito voi auttaa erilaisissa käden kiputiloissa esim. tenniskyynärpää, rannekanavaoireyhtymä, lievä niveltulehdus. Lyhyt hoito.

Lapojen vapautus:

Lapojen vapautus ja lapahieronta vapauttaa lihastukkeumia lapaluiden alla sekä niska-hartia-alueilla. Lyhyt hoito.

Nilkan vapautus:

Energisoiva ja jaloissa olevia tukkeumia pehmeästi vapauttava hoito. Voidaan tehdä toisen hoidon tueksi tai yksittäisenä hoitona lantion vapautuksen yhteydessä. Lyhyt hoito.

Horstmann Avain- The Key:

Tämä menetelmä toimii niin, että se menee suoraan tukkeuman ytimeen ja vauhdittaa vapautuksia. Tehdään ISR tai ASR-hoidon yhteydessä, mieluusti silloin kun asiakas on jo aiemmin saanut kehoterapiahoitoja.

Auran puhdistus ja piste 8:

Nopeuttaa fyysistä ja tunneperäistä paranemista. Hoitaja työskentelee hoidettavan auran eli energiakehon kanssa. Hoito on rentouttava ja energisoiva, kestää noin tunnin. Hoidettavan olisi hyvä ottaa ISR-lantionvapautushoitoja ennen auran puhdistusta.

Horstmann-tekniikalla voidaan hoitaa esimerkiksi

* selkävaivoja

* hartia- ja niskavaivoja

* lonkkahermosärkyä (iskias)

* migreeniä, rakenteellista päänsärkyä

* urheiluvammoja

* stressiä

* masentuneisuutta

* tunne-elämän epätasapainoa