Mitä Horstmann hoidot oikein ovat?

Horstmann hoito on yksinkertainen kehoterapiamuoto, jonka australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge on kehittänyt. Hoito tehdään hoitopöydällä, asiakkaalla olisi hyvä olla joustavat, rennot, luonnonkuituiset vaatteet päällä. Hoidettavan raajoja käsitellään kevyesti pyörittävin liikkein kehon luonnollisia liikeratoja myötäillen. Lihasten, nivelten ja jänteiden lempeä venyttäminen lisää liikkuvuutta, parantaa kehon asentoa ja vapauttaa kiputuntemuksista.         

Horstmann tekniikka sisältää useita eri hoitoja jotka edistävät niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia. Asiakas haastatellaan ensimmäisellä hoitokerralla ja selvitetään mikä hoitomuoto olisi juuri siihen hetkeen sopiva asiakasta kuunnellen ja yhteistyössä hänen kanssaan.

Horstmann tekniikkaa voidaan käyttää myös toista hoitoa tukevana hoitomuotona, jos asiakkaalla on hoitosuhde terapeuttiin. Kysy lisätietoja, vastaan mielelläni.

Horstmann hoidot voivat saada aikaan nopeitakin tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Mikäli kyse on pidempiaikaisista ongelmista kehossa, tarvitaan useampi hoitokerta.